Despre noi

Conceputa initial ca firma specializata in comercializarea de piese si subansamble auto, Insert Auto Service s-a transformat ulterior in furnizorul de solutii complete de transport marfuri, astfel afirmandu-se pe piata serviciilor de transport international, ca un partener de incredere, flexibil, format dintr-o echipa de profesionisti.

Despre Insert Auto Service firma ta de transport international

Insert Auto Service este o societate in plina ascensiune, care ofera clientilor sai servicii de calitate, eficiente si rentabile prin eforturi constante de imbunatatire profesionala si inovatie in flota si tehnologiile folosite.

De-a lungul timpului, datorita numarului mare de solicitari, am fost nevoiti sa evoluam, moment in care cresterea exponentiala a flotei s-a dovedit a fi o necesitate pentru a tine pasul cu evolutia mediului de afaceri specific si pentru a pastra standardul de calitate, receptivitate si flexibilitate al companiei.

Astazi, ne prezentam ca o societatea matura, mereu aproape de clientii sai cu solutii complete de transport marfuri, adaptate nevoilor personalizate ale fiecaruia dintre clientii nostri.

Datorita experientei acumulate in cei peste 20 de ani de transport international de marfuri si a profesionalismului cu care am efectuat aceasta activitate avem contracte pe termen lung incheiate cu diversi clienti din tara si strainatate.

 

Activitatea principala de transport include transport rutier international de marfuri si transport intern complementar, operatiuni derulate in conformitate cu prevederile conventiei CMR.