Transport de marfuri generale

transport-general-de-marfa-internationalPrin marfa generala se intelege o gama foarte variata de bunuri si produse. Practic aceasta categorie cuprinde toate marfurile care se pot transporta de la un punct la altul cu un mijloc de transport marfa standard. In categoria de marfa generala nu sunt cuprinse acele marfuri, care, datorita proprietatilor, caracteristicilor, dimensiunilor, volumelor sau greutatii lor nu pot fi transportate decat cu mijloace de transport specializate sau autorizate.

Marfurile generale pot fi transportate atat la transport complet ( FTL), cat si la grupaj (LTL).

Insert Auto Service ofera solutii de transport  de marfuri generale cu camioane cu prelata sau dube inchise  de capacitati diverse de la grupaje pentru marfuri de dimensiuni si greutati reduse pana la cantitati mari de ordinul tonelor pe diferite trasee rutiere internationale, atat la export cat si la import, precum si pe teritoriul national.

Insert Auto Service garanteaza calitatea serviciilor prin profesionalism, promtitudine, flexibilitate, comunicare, si preocuparea permanenta ca mijloacele sale de transport sa indeplineasca cele mai bune criterii de siguranta si echipare.